Tuoksut
http://tuoksufoorumi.fi/

Dua Fragrance
http://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=5&t=652
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Arto [ 31 Touko 2018, 16:09 ]
Viestin otsikko:  Dua Fragrance

Tulipa kokeiltua kyseistä puljua, kun tubettajat Mymickers, BFL ym. ovat näitä hypettäneet. Tilasin Caribbean Watersin, Virtuoson ja Bois Preciouxin. Täytyy todeta että kaikki tuoksuivat todella hyville.
Juuri siitä syystä päätin kokeilla näitä Creedin kopiota, kun alkuperäisissä tuppaa tehot olemaan aika heikkoja. Varsinkin Duan tuoksujen kestoa on hehkutettu videoilla ”Beastmooode” tyyliin, varsinkin kun firman omistaja on ollut vieressä! :mrgreen: Mutta mutta, omalla iholla ja jopa paidassa, kesto on korkeintaan 3 tuntia. Caribbean Waters oli kestoltaan yhtä heikko kuin alkuperäinen VIW. Tuoksuu kyllä tehokkaasti ja kauas ensimmäiset 2 tuntia mutta kuolee sen jälkeen kuin sormia napsauttamalla. Onneksi on säkillinen 7ml pulloja, niin voi pitää aina mukana. Täytyy vielä kehua että todella miellyttäviä hajusteita kaikki 3, miinusta vaan heikko kesto, ainakin itselläni.

Kirjoittaja:  Arto [ 02 Kesä 2018, 14:04 ]
Viestin otsikko:  Re: Dua Fragrance

Tuli testailtua lisää näitä kolmea tuoksua ja ja...
Laitoin taas tänään 3 suihkausta Caribbeania ja alle kahden tunnin päästä tuoksu oli kadonnut. Suihkasin uudelleen ranteen yläpuolelle ja nyt huomasin että en haistanut sitä enää kunnolla tunnin jälkeen, mutta, ne viimeiset hetket haisee jopa epämiellyttävälle. En osaa muuten kuvailla kuin joku pistävä vanha öljy? Täytyy kyllä todeta että ylihypetetty (maksetut arvostelijat?) pulju. Koska ei pysty tietämään mitä litkuja hän näihin pulloihin laittaa, niin en näitä enää viitsi käyttää.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/