Tuoksut
http://tuoksufoorumi.fi/

Tukholma
http://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=6&t=301
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Anna [ 31 Heinä 2012, 14:12 ]
Viestin otsikko:  Tukholma

Tukholman osto-opasta täällä ei vielä olekaan. Itse en ole pahemmin Tukholmassa asioinut, siksi kaipailisinkin muiden vinkkejä. Onko Tukholmassa hyviä parfymerioita tms? Osoitteineen kiitos :D

Kirjoittaja:  tigrushka [ 31 Heinä 2012, 15:02 ]
Viestin otsikko:  Re: Tukholma

Cow Parfymeri http://www.cowparfymeri.se/
Butik
Mäster Samuelsg. 9
11144 STOCKHOLM
SWEDEN

Öppettider:
Mån-Fre 11:00-18:00
Lör 11:00-16:00

NK:n tavaratalossa kannattaa myös pistäytyä

Kirjoittaja:  aliisa [ 09 Syys 2012, 11:12 ]
Viestin otsikko:  Re: Tukholma

COW on aivan ehdoton! Todella mukava paikka, josta saa aina hyvää palvelua, kun sitä pyytää, mutta saa myös nuuskia rauhassa.
COWta vastapäätä on Byredon oma liike, jossa oli ainakin tällä viikolla söpö poika myyjänä. :)
Eikä NK:ta todellakaan pidä unohtaa! Sellainen osasto, kun saataisiin joskus Stockalle niin voi onnea. NK:lla on myös todella loistavia myyjiä joiden kanssa voi rupatella tuoksuista, suosikkini on kalju nainen. Nyt en jaksa edes alkaa luetella brändejä, jotka NK:lla ovat edustettuina, mutta itse ajattelin mennä seuraavaksi nuuhkimaan Annick Goutalia, sillä Goutalin omassa liikkeessä Strasbourgissa oli niin jäätävä tunnelma, etten kehdannut jäädä haistelemaan.

Kirjoittaja:  hellin [ 09 Syys 2012, 11:19 ]
Viestin otsikko:  Re: Tukholma

Löysin NK:n sivuilta tällaisen listan, jossa on heidän myymänsä kosmetiikkamerkit. En sitten tiedä, onko ajan tasalla.

http://www.nk.se/en/nk-stockholm/avdeln ... TIK/?cat=9

Itse en ole Tukholmassa käynytkään tuoksuihin hurahtamisen jälkeen. Vois vaikka joku kerta lähteä varta vasten tuoksujen perässä.

Minkälainen hintataso muuten noissa mainitsemissanne liikkeissä on? Onko Suomessa myytävistä merkeistä paremmat valikoimat, esim. Guerlainia?

Kirjoittaja:  aliisa [ 09 Syys 2012, 14:05 ]
Viestin otsikko:  Re: Tukholma

Hmh. Olen asustanut (tai puoliasustanut) täällä jo sen verran pitkään, etten ikävä kyllä osaa verrata Suomen hintoihin tai valikoimiin. Yleisesti Tukholma ei ole kovin halpa ja suurimmassa osassa ainakin kaikki muita tuotteita pätee sääntö "jos saat saman Suomesta, on se siellä halvempi".

Kirjoittaja:  Anna [ 22 Tammi 2013, 01:09 ]
Viestin otsikko:  Re: Tukholma

Tukholma tuleekin ajankohtaiseksi ensi kuussa. Teen sinne päiväreissun ja tavoitteena olisi löytää ainakin Hilde Solianin Cristina sieltä.Sitä onharmillisen hankala löytää :cry: Jos on vielä lisävinkkejä hyville niche-putiikeille niin otan mielelläni vastaan.

Kirjoittaja:  Tiia [ 22 Tammi 2013, 12:41 ]
Viestin otsikko:  Re: Tukholma

Ah, mullakin Tukholman-visiitti luvassa maaliskuussa. NK:ssa en ole koskaan käynyt, joten se on varmaan mun ykköskohteeni. Onneksi lähdössä reissuun tuoksuja arvostavassa tyttöporukassa, ei joudu miehet siinä kärsimään..

Kirjoittaja:  Anna [ 24 Helmi 2013, 20:24 ]
Viestin otsikko:  Re: Tukholma

Tukholma oli kallis. Katsomani La Chasse Aux Papillons maksoi yli satasen, Ausliebezumduftissa se on 73e. Samaten kosmetiikka oli kallista (NK kummassakin tapauksessa), katsomani Clarins huulipuna oli siellä 36e, täällä 27.50e. Cow Parfumerie löytyy myös NK tavaratalosta, samoin Byredo. Valikoimat ovat eri näiden kahden Cow parfumerien välillä. Tavaratalosta löytyi mm. Diptygue, Armani Prive, Keiko Mecheri, Penhaligon's, Agonist, Van Cleef & Arpels, L'Artisan...Myyjät mukavia, kaljupäinen nainen innostui suihkuttelemaan Keikoja ja yhdistelemään niitä, samaten haistatti uusia Fracasia. En innostunut valitettavasti yhdestäkään.

NK:lla en tajunnut katsoa Guerlain valikoimaa, Åhlensilla se ei ollut sen kummoisempi kuin täälläkään. Aivan perusjuttuja. Mutta kai jossain on jotain Mitsoukoa tms? Kai?

Kirjoittaja:  Tiia [ 12 Maalis 2013, 12:03 ]
Viestin otsikko:  Re: Tukholma

Tukholma on tosiaan kallis, enkä itse halunnut tehdä varsinaisia tuoksuhankintoja (lukuunottamatta sitä Åhlensilla tarjouksessa ollutta Shalimarin neitsytversiota..). NK:lla todella ystävällinen palvelu, ja upea valikoima.

Mitsoukoa myydään mielestäni ihan Helsingin Stockallakin..? Vai muistanko omiani..

Kirjoittaja:  Kamicha [ 12 Maalis 2013, 12:39 ]
Viestin otsikko:  Re: Tukholma

Joo, on sitä siellä!

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/