Tuoksut
http://tuoksufoorumi.fi/

Ateena
http://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=6&t=345
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  kirra [ 19 Loka 2012, 11:37 ]
Viestin otsikko:  Ateena

Noniiiin, joku on hieman malttamaton. Aika tasan pari kuukautta matkaan ja olen jo kirjoitellut listoja potentiaalisista nuuhkimispaikoista. Josko teillä on kokemuksia tästä länsimaisen sivistyksen ja kulttuurin kehdosta, tarkemmin sen tarjoamista nenää ja mieltä hellivistä elämyksistä, niin olkaatte hyvät ja jakakaa! Sikäli mikäli tämä täysin mykkänä pysyy, niin tulenpa sitten itse ensi vuoden puolella kertoilemaan omista näkemyksistäni. Sekä menestyksestäni Euroopan velkakriisin elvyttämisessä.

Kirjoittaja:  amarilia [ 26 Marras 2012, 21:42 ]
Viestin otsikko:  Re: Ateena

no niin, nyt vasta huomasin etta tama toinen kotikaupunkinikin on tanne listalle paassyt. Tervetuloa Kirra tanne velkakriisin lamaannuttamaan paakaupunkiin,jossa liike liikkeen peraan on surullisesti sulkenut ovensa, ja pari parfyymi putiikkiakin jo laittanut lappua luukulle. Ateena oli viela jokunen vuosi sitten hard-to-find tuoksujen paratiisi,keskustan alueella oli useampikin vanha parfymeria josta saattoi tehda todellisia loytoja. Nama ovat muisto vain. Ydin keskustan Sephora ei tarjoa muuta kuin aika laihan valikoiman myydyimpia mainstream tuoksuja. Hondos Center on kosmetiikan paratiisi, valikoimassa ei kuitenkaan ole niche tuoksuja.
Panepistimiou Avenuen Attica Department Store kannattaa ehdottomasti katsastaa. Pohjakerroksen kosmetiikkaosastolta loytyy tallahetkella mm seuraavat brandit
Armani Prive
Tom Ford Private Collection
Annick Goutal
Laura Mercier
L'Artisan
E.Coudray
Jo Malone
Korres

Monastiraki aukion tuntumassa, Psirrin boheemin rosoisessa kaupunginosassa on ehkapa yksi kaupungin viehattavimmista putiikeista Tonic Essentials,joka ainakin viela sinnittelee lahes yksikseen kapealla kadun patkalla. Valikoimassa on Etro,Parfums d'Empire,Frapin,Nobile, Esteban jne

paivitan listaa viela....

Kirjoittaja:  kirra [ 09 Joulu 2012, 01:18 ]
Viestin otsikko:  Re: Ateena

Kiitos amarilia! Itsellä tosiaan oli juurikin tuo Attica ensisijaisena kohteena. Kerran aiemmin siellä käynyt, mutta ei vielä ollut tämä hulluus päällä joten en tutustunut valikoimiin, mutta sivujensa mukaan kovin kattavat ovat! Myös runsasta taustatyötä pienempien putiikkien suhteen olen tehnyt, mutta tosiaan tietojen ajankohtaisuus epäilytti, kun tilanne siellä on mikä on. Pohdinnan alla on Kifisian ja Kolonakin suunta, joka lienee yhä jossain määrin otollista tämän kaltaisille putiikeille? Kifisia ei tosiaan ole lainkaan poissuljettu, jos varmuus alueen putiikkien elinvoimaisuudesta löytyy. Kuitenkin se on aivan siinä naapurissa ja samalla reissulla hoidettavissa kun joka kertainen visiitti tuohon yhteen mielikuvituksellisimmin nimettyyn ostoskeskukseen. (-:
Hondos Center on niin kotoisan Stockan luokkaa, ettei sinne oikein vaivaudu kun vanhasta tottumuksesta.
Tuo Monastirakin alue on kyllä aivan lempipaikkojani, hyvä tietää että sielläkin voi uppoutua tuoksujen maailmaan. Kys. putiikin bongasinkin tältä suht kattavalta listalta. Hienoa että se on vielä voimissaan. Jos listan ajankohtaisuudesta tai muista seikoista löytyy täydennettävää niin otan vinkit mielelläni vastaan. Attica on aivan ehdoton kyllä ja luultavasti Psirrin seutua tulee sahattua sen verran että Toniciin ehtii kyllä. Jos näiden lisäksi on vielä joku yksi ylitse muiden niin vinkkiä kehiin. Ja toki kaupungin muistakin joulunajan virikkeistä saa heittää vihjeitä! Hieman kehnosti tuntuu löytyvän. Melko laiskasti tosin olen etsinytkin kun kone ollut poissa pelistä niin pitkään..

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/