Tuoksut
http://tuoksufoorumi.fi/

Les Senteurs
http://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=8&t=457
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Njaalgahaisyeini [ 31 Loka 2013, 13:24 ]
Viestin otsikko:  Les Senteurs

Kannattaako tuolta yrittääkään tilata, vai toimittavatko ollenkaan enää mantereelle? Siellä olisi monia mielenkiintoisia tuoksuja joista tekis mieli ainakin näytettä...

Kirjoittaja:  mukael [ 31 Loka 2013, 14:37 ]
Viestin otsikko:  Re: Les Senteurs

Ei ne taida enää toimittaa. Roikuin ikiajat niiden postituslistalla kun tilasin niiltä tuoksun ja näytteitä vuonna nakki, ja muistelen että jo joskus vuos sitten tiedottivat lopettavansa UK:n ulkopuoliset toimitukset. Niillä ei muuten silloin ainakaan ollu mitkään isot ne tikkuvialinäytteet.

Essenza-nobilelle ja ausliebezumduftille lämpimimmät suositukset jos haluat kunnon näytteet spraylla. Suositus myös luckyscentille jos haluat todellakin vain kokeilla (pienet tikkuvialit, näytteen koko noin kolmannes edellämainituista, mutta toisaalta kokeilun hinta tulee halvemmaksi varsinkin jos haluat testata jotain kalliimpia amouageja, mona di orioita yms).

Postarit: EN ja ALZD 5€ näytetilauksissa (ja ainakin ALZDilla on 10 näytteen tilausmaksimi), LS $8 (max $70 arvoinen näytetilaus). LS jenkeissä, mutta näytetilauskuoret ei ainakaan itselläni oo koskaan jääneet tulliin tässä usean vuoden aikana.

Kirjoittaja:  Njaalgahaisyeini [ 31 Loka 2013, 16:00 ]
Viestin otsikko:  Re: Les Senteurs

Kiitti vinkeistä, enpä sitten suotta kuolaa sitä valikoimaa! Onneksi suurimmat mielihalut saa Manner-Euroopastakin, ja tosiaan pienemmillä postikuluilla.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/