Tuoksut
https://tuoksufoorumi.fi/

[kimeää kiljuntaa] Joulu! Joulu! Joulu!
https://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=1&t=14
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Gogol [ 27 Maalis 2012, 13:31 ]
Viestin otsikko:  [kimeää kiljuntaa] Joulu! Joulu! Joulu!

MInä siis asun kaupungissa jossa on Chanelin puoti. Vihaan sitä mestaa.

Sinne ja siellä pitää jonottaa, siellä on ynseähkö palvelu, ja tuoksuasiakas on puodin prole (toisin kuin vaikka Diorilla, jossa kohtelu on ruhtinaallista). Kun ostin sieltä Coromandelini, jouduin jonottamaan yhteensä tunnin enkä saanut yhtään mitään kylkiäiseksi. Jos minun siis on joskus pakko saada nahkainen tikkilaukku, ostan Diorin.

Mutta asiaan: olen pitkään himoinnut omaa ryssänsatulaani, Chanelin Cuir de Russieta. Rooman puodista inhimillinen koko eli 75 ml oli loppu. Jätin puhelinnumeroni heille, mutta eivät he soittaneet.

Olfactoria hehkutti blogissaan käyttävänsä Belgian perähikiöillä sijaitsevaa Place Vendôme -parfyymipuotia yhtenä hovihankkijoistaan. Hän antoi ystävällisesti paikan sähköpostiosoitteen ( placevendome@telenet.be ), meilailin sinne ja sain niin mukavia vastauksia että tilasin oman ryssänsatulani sieltä (hinta 110 euro + toimituskulut 20 euroa, maksu suoraan liikkeen pankkitilille nettipankkini kautta).

Paketti tuli tänään.
Siellä oli Chanel-nauhalla oranssiin silkkipaperiin kääritty Cuir de Russie.
Mutta siellä oli myös kaksi samankokoista pakettia täynnä näytteitä. Siinä vaiheessa kädet alkoivat täristä!!!
Hehkutan nyt hauliani, koska olen siitä aika täpinöissäni. Tässä siis ilmaiset kylkiäiseni:

* Guerlain Cuir Beluga
* Guerlain Tonka Imperiale
* Guerlain Myrrhe & Dèlires
* Guerlain London
* Guerlain Shalimar Parfum Initial l'Eau
* Guerlain La Petite Robe Noire Edp
* Guerlainin meteoriitit -primer (ja olen juuri ihastunut meteoriitteihin muutenkin - ostin pikkukoon sitä tax freestä ja RAKASTAN sitä!)
* Cartier Baiser Volé
* Plus sokerina pohjalla kahdeksan Chanelin Exclusifien 2 millilitran originaalinäytettä (Bois des Iles, Sycomore, No. 22, Coromandel, Beige, La Pausa, Rue Cambon ja paljon haukuttu Jersey jota olen himoinnut koska se on multa tähän asti puuttunut).

Eli summa summarum: yksi oikein mainio tuoksu ja 16 näytettä kotiin kannettuna. Sanoisin että sain rahoilleni vastinetta. Tuossa puodissa asioin toistekin!

Asioikaa tekin, jos hingutte eksklusiivivalikoimia ilman reissaamisen tuskaa. Sähköposteihin vastataan nopeasti ja sujuvalla englannilla. Transaktio tuntemattomalle tilille pelotti mutta luottamukseni palkittiin. Paikalla ei ole verkkokauppaa, joten pitää tietää mitä haluaa (mutta siksihän teillä on näytteenne). Voitte tilatessanne vihjata, minkäsuuntaisista muista ekslusiiveista saattaisitte olla kiinnostuneita (he myyvät ainakin Chanelia, Guerlainia, Annick Goutalia ja Amouagea) - minä kerroin kaipaavani etenkin Guerlainin putiikkituoksuja, sillä lähin G-putiikki on Milanossa (jonne menen la, mutta siitä myöhemmin lisää). Ja kerroin myös että olin löytänyt paikan Olfactorian avulla - se tuntui ilahduttavan heitä erityisesti. (Voitte siis vinkata että Gogol teidät käski ostoksille.)

Paketin postikulut Italiaan muuten olivat 17,35 euroa - eli korkeat toimituskulut eivät menneet ohi kassan vaan ihan paketin toimitukseen.

PS Ilona, jos olet kuulolla, Shalimar L*Eau-simultaanin aika olisi anytime - tai kerro sinä milloin :D (Vasilisakin saa tulla megeen jos kerkiää.)

Kirjoittaja:  Tiia [ 27 Maalis 2012, 17:22 ]
Viestin otsikko: 

Ohhoh!!!! :)

Ihan uskomatonta palvelua!! Tällaista puotia pitänee harkita, tuo maksupuoli tosin on ahdistaa ainakin minua vähän..

Ja hei, hauska sattuma - olen itse kokeillut tänään ensikertaa Jersey-näytettäni. :)

Kirjoittaja:  Eeva [ 27 Maalis 2012, 17:49 ]
Viestin otsikko: 

Oh là là! Gogolilta saa niiin parhaat vinkit. Tilasin Neroli-unkarilaiskaupastakin tuoksuja silkasta Gogol-suosituksesta. En olisi varmaan muuten tohtinut. Ja näytteet tulivat nopeasti, priimakunnossa ja ihanin lisäyllätyksin!

Rikoin hiljattain TPC-netsyytenikin. On pitänyt tilata näytteitä jo yli vuosi, mutten koskaan saanut aikaiseksi. Näytteet tulivat tänään, muuten ihan priimakunnossa, mutta Angeliques sous la pluie -sprayvial oli mennyt matkalla rikki ja vuotanut melkein tyhjiin. :(

Joka tapauksessa tällaiset Place Vendome -tapaukset ovat kullanarvoisia vinkkejä. Kiitos!

Kirjoittaja:  Gogol [ 27 Maalis 2012, 18:08 ]
Viestin otsikko: 

Eeva, mulla on nyt reippaasti yli 500 näytettä (kyllä, tälle on tautiluokitusdiagnoosi, en vain ole kerennyt katsoa mikä), mutta vain yksi niistä on tämän mennessä mennyt matkalla rikki. TPC:n Chanelin Bel Respiro. Eeva, kirjoita niille lyhyt meili ja kerro tapahtunut, ainakin mulle ne lähettivät mukisematta korvaavan tilalle ja vielä samalla Chanelin 22:n jonka olin vain itse hukannut.

Neroli on ihan helmi, tilaan niiltä vielä jatkossakin! Tiedoksi kaikille, siellä ei ole kaikkea mutta minun tietojeni mukaan heillä on Euroopan halvimmat näytteet. Eli jos olette vielä näyteneitsyitä, sen voi helposti ja kivutta menettää niille!

Tätä Belgian-helmeä en jaa kaikille, mutta teille tiedoksi. Kannattaa kysyä myös Malleja ja Goutaleja niiltä, en tiedä onko niillä mutta kyllä he mielellään kertovat.

Eeva, Vasilisalla on lainassa mun Angeliques. Treffatkaa keskenänne tai muistuta mua siitä tuoksutreffeillä niin saat livenuuhkia sitä!

Kirjoittaja:  toxu [ 27 Maalis 2012, 18:21 ]
Viestin otsikko: 

Gogol, sie hukut noihin tuoksuihisi ! Itse en usko että olen koskaan omistanut yli viittäsataa näytettä samanaikaisesti, ja miusta tuntuu että sie oot lyhyen ajan aikana ehtinyt nuuhkia useampaa tuoksua kuin mie monen vuoden aikana yhteensä. :D

Onneksi olkoon, olet virallisesti Suomen kokenein nenä. (vaikka miulle ei kyllä vieläkään ole ihan selvää, oletko suomalainen, venäläinen, vai marsilainen...)

ps. Mielettömän paketin sait!

Kirjoittaja:  Gogol [ 27 Maalis 2012, 18:30 ]
Viestin otsikko: 

Siihen että hukun tuoksuihini hyödytte kaikki te muut: lainaan niitä1

Uskokaa tai älkää, kaikki ne mahtuvat edelleen yhteen lipastonlaatikkoon. Onneksi mulla ei ole pullofetissiä... No, nyt ei ole lisähankintoihin hetkeen tarvetta, paitsi jos niitä sataa pyytämättä kotiin kuten tänään :D

Aion myös syventää suhdettani lähiparfymerian setään. Veikkaan että hänellä on vintillään ties mitä aarteita ja selvästi kymmenien vuosien kokemus ihan kaikesta.

Kirjoittaja:  Tiia [ 27 Maalis 2012, 19:20 ]
Viestin otsikko: 

Whoa!! Mä en usko saavani ikinä kasaan tuollaista näytekirjastoa.. En tiedä, mä niin rakastan omistaa myös kauniita kokonaisia pullollisia hyviä tuoksuja.. Ei vaan ole varaa kaikkeen.

Kirjoittaja:  hellin [ 27 Maalis 2012, 22:49 ]
Viestin otsikko: 

Oo, kiitos vinkistä! Chanelin liikkeet eivät houkuttele.

Kirjoittaja:  Aigu [ 29 Maalis 2012, 23:36 ]
Viestin otsikko:  Ryssän nahkaa

Hurahdin tähän ryssännahkaan niin pahasti, että ehkä minunkin pitää se jossain vaiheessa tilata. Ja olkoonkin vaikka sitten naistentuoksu. Minun ihoni kyllä muuttaa sen miehekkääksi... tai ainakin miehekkääksi -ish. :lol:

Kirjoittaja:  Gogol [ 30 Maalis 2012, 00:12 ]
Viestin otsikko: 

Saat pitää ryssänäytteen, Aigu! Mua kiinnostaa puolestaan Terre!

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/