Tuoksut
https://tuoksufoorumi.fi/

Suomalaiset tuoksut
https://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=1&t=351
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Sumukorento [ 28 Loka 2012, 11:22 ]
Viestin otsikko:  Suomalaiset tuoksut

Eilisten kokeilujeni jälkeen jäin miettimään, että kuinkahan monta suomalaista tuoksua on koskaan ollut tuotannossa?

Äidilläni oli joskus 80-luvun alussa Lumenen Timantti Hangella, myöhemmin Lumenella on ollut ainakin Kuulas-niminen tuoksu. Kukahan niitä oli kehittämässä?
Sitten on tietysti Aigun Hannele, Helena, Lisette, Aurora ja Cologne, ja Max Perttulan tuoksut, joista taitaa nyt olla vain tuo Eau de Finlande myynnissä? Dermosil tekee paljonkin kausituoksuja, muttei taida olla yhtään pysyvästi tuotannossa?

Tiedättekö muita?edit. Lisäsin Auroran ;)

Kirjoittaja:  Kamicha [ 28 Loka 2012, 11:27 ]
Viestin otsikko:  Re: Suomalaiset tuoksut

No Frantsilalla on ainakin joitain eteeristen öljyjen seoksia (ja Frantsilan yksittäiset eteeriset öljyt ovat minusta laadultaan hyviä).

Sitten on Pieni Tuoksukauppa, mutta luulen, että nuo sekoitukset eivät ole tuoksukaupan omia, vaan maahantuotuja.

Kirjoittaja:  Eeva [ 28 Loka 2012, 15:35 ]
Viestin otsikko:  Re: Suomalaiset tuoksut

En tiennyt, että Lumenella on ollut tuoksuja - ihan supermielenkiintoista! Miksiköhän Lumene on sittemmin hylännyt tuoksut? Niiden brändiin sopisi hienosti joku pohjoisen luonto -viritteinen tuoksusarja.

Mielestäni Eau de Finlande on ihan mainio. Ei mikään ihmeellinen tai haastava, mutta raikas ja helppokäyttöinen koivutuoksu. Muita Max Perttulan tuoksuja en ole haistanut, kiinnostaisi kyllä.

Hannele on mielestäni hieno retrosyreeni-aldehydipläjäys, puhtoinen ja 50-lukulainen. Muistuttaa lapsuuden tarhakavereiden äitien parfyymeista. Muita Aigun naistentuoksuja en ole päässyt nuuhkimaan ns. kotiolosuhteissa, kenties joskus koittaa sekin hetki.

Harmittaa, ettei Helsingissä ole yhtäkään laatuparfymeriaa. Tiedän, että tämä on ainaisen marmatuksen lähde, mutta yksikin hyvä parfyymiliike Helsingin keskustassa parantaisi Suomen asemaa tuoksukehitysmaiden joukossa ja auttaisi promoamaan myös kotimaisia parfyymeja.

Kirjoittaja:  Aigu [ 28 Loka 2012, 15:38 ]
Viestin otsikko:  Re: Suomalaiset tuoksut

Eeva: Laita yksäriä, milloin ehdit tavata, niin korjataan asia heti paikalla. :D

Kirjoittaja:  Sumukorento [ 28 Loka 2012, 16:37 ]
Viestin otsikko:  Re: Suomalaiset tuoksut

Toinen samaan aikaan Timantti Hangella-tuoksun kanssa lanseerattu taisi olla nimeltään Taikahuilu. Mutta nuo on tosiaan lopetettu jo 80-luvulla. Kuulas oli paljon myöhemmin, 2000-luvun taitteessa ehkä?

Kirjoittaja:  Amoria [ 26 Marras 2012, 00:30 ]
Viestin otsikko:  Re: Suomalaiset tuoksut

Juu, Kuulaasta ei ole kovin montaa vuotta. Se oli kämppikseni tuoksu, jota hän hamstrasi ennen kun se lopetettiin ehkä 2008 tai jotain? Ei ollut kun muutaman vuoden myynnissä. Sitruksinen ja vetinen, en oikein tule toimeen noiden valkoisten kukkien kanssa, joita siinä oli. Mutta kämppikselle sopi hyvin. Timantti Hangella oli mummoni lempituoksu, jota kaipaili pitkään sen lopettamisen jälkeen. Siitä olisi kiva saada hajuhavainto.

Kirjoittaja:  Maruela [ 07 Tammi 2013, 15:23 ]
Viestin otsikko:  Re: Suomalaiset tuoksut

Nuoruudessani Lumenella oli myös tuoksu nimeltä Sensita - todella ytäkkä mausteinen ja makea eliksiiri, jossa oli muistaakseni myös vaniljaa. 80-luvun henkeen sopiva vahva neste..

Kirjoittaja:  jenjen [ 07 Tammi 2013, 17:28 ]
Viestin otsikko:  Re: Suomalaiset tuoksut

Muistan Kuulaan, ja nuuhkinkin sitä joskus jossain kaupassa. Vähän vetinen, sellainen nuoren naisen kesätuoksu. Sitten se hävisi kaupoista yhtä nopeasti kuin oli tullutkin, oliskohan ollut mielestäni vain vuoden markkinoilla? Suunnittelin silloin hankkivani sen, mutta kun olisin ostanut, niin sitä ei saanutkaan enää mistään :mrgreen:

Kirjoittaja:  Läheltä seuraava [ 17 Tammi 2018, 03:21 ]
Viestin otsikko:  Re: Suomalaiset tuoksut

Kyllä tuon asian suhteen asiat ovat jo toisin suomalaisten tuoksujen kohdalla. Kiitos siitä taitaa kuulua yksinomaan parfymööri Max Perttulalle, jonka tuotteita on markkinoilla ainakin 20 erilaista! Löytyy naisille mm. tuoksuherkkäystävällisiä "maisematuoksuja" päiväkäyttöön, parfyymejä ilta-juhlakäyttöön. Myös miehille maskuliinisia, mutta hienostuneita tuoksuja, mm. 1917-SuomiLeijona, HelsinkiSpirit2018 merellinen feromonituoksu. Unisex upeita mm. Finlandeol-koivuinen saunavihta, Leather Asäbsolute- hieno nahka! Aqua 358-Thunderball, sähköinen märkä metsä, mesiangervo.
On tämä Max haka luomaan tuoksuja. Omaa käsittämättömän potentiaalin. Tuoksut ovat kaikki niin erilaisia. Eikä todellakaan jää pohjatuoksuna iholle tunkkainen saippuamaisuus, kuten valtavirran ulkomaisissa litkuissa monesti käy. Tämä tekijä tulee lyömään läpi parfyymimaailmassa kansainvälisesti, sellainen on kutina nyt! TallinkSiljan ja Siljan laivat myyvät muutamaa hänen tuotettaan myös. Tässä firman sivut, verkkokauppa, jälleenmyyjät ym. mielenkiintoista tietoa! https://www.maxjoacimcosmetics.com/verkkokauppa

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/