Tuoksut
https://tuoksufoorumi.fi/

Mikä on suosikkituoksuryhmäsi?
https://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=1&t=45
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Jaakiem [ 02 Huhti 2012, 19:41 ]
Viestin otsikko:  Mikä on suosikkituoksuryhmäsi?

Oletko tutustunut tuoksupyörään?(www.fragrancesoftheworld.com/external/wheel/index.html) Tulostin muutamia kappaleita tuoksupyöriä, koska ajattelin joku päivä sijoittaa ihan mielenkiinnon vuoksi omat tuoksuni pyörän päälle. Siitä näkisi hyvin, miten leveällä tai kapealla sektorilla pystyy pyörällä liikkumaan. Olen yrittäjänyt laajentaa omia näkemyksiäni ja mieltymyksiäni, mutta aika varmaan aika kapealle olen vielä jäänyt. Uskallan jo katsomatta sanoa, että suosikkituoksuni ovat järjestään joko oriental woody tai aromatic fougere -ryhmistä.

Miten teillä, miten sijoitutte tuoksukartalle?

Kirjoittaja:  Gogol [ 02 Huhti 2012, 23:36 ]
Viestin otsikko: 

Ooh, tämä hyvä aloitus oli vähällä hautautua. Kiitos mainiosta kysymyksestä Jaakiem!


Kuva

Mulle tuon pyörän kehällä henkinen koti on orientaalien tontti. Kun aloitin intensiivisemmän nuuhkinnan, kotikenttäni oli pyörän kolmannes joka alkaa kukka-orientaaleista ja jatkuu sammaleisiin puihin.

Nyt makuni on laajentunut, ja olen löytänyt oikeastaan jokaisesta lohkosta lempituoksuja (tämä olisikin stimuloiva ja haastava aiheryväs tulevaisuuteen: nimeä joka sektorilta yksi suosikki!). Minulle vaikeimmat sektorit ovat hedelmät ja vesituoksut.

Teillä miehillä on paljon vähemmän valinnanvaraa: teidän on melkein pakko tykätä aromaattisista saniaisista, tai sitten ryhtyä sukupuolenkorjaukseen. Vai mitä tuumaatte?

Kirjoittaja:  Mohn [ 03 Huhti 2012, 00:58 ]
Viestin otsikko: 

No mä olen se sekatavarakauppias eli kaikki menee. Tosin luulen kyllä, että jossain vaiheessa osaan profiloida itseni ainakin jotenkin spesifimmin eli en minä taida ihan kaikesta tykätä ihan yhtä paljon. :wink:

Off topic: Koin juuri pelottavan voimakkaan Déjà vu-kokemuksen. Lukiessani Gogolin viestin toista kappaletta muistin nähneeni ja lukeneeni sen joskus aikaisemmin. Kun aloitin lukemaan viimeistä kappaletta tiesin mitä siinä lukee ennen kuin luin sen. Hui, spooky!!!

Koen suhteellisen usein noita Déjà vu-juttuja. En osaa selittää niitä mutta omalta kohdaltani olen tullut siihen johtopäätökseen, että olen kenties nähnyt ne unessa. Ja nyt varmaan viimeistään saan jonkin sortin hullun maineen. :lol:

Kirjoittaja:  Kamicha [ 03 Huhti 2012, 07:16 ]
Viestin otsikko: 

Minulle pyörän hankalimpia ovat kukkien kolmannes ja vesi. Tosin viikonloppuna tajusin, että Fragrantica luokittelee yhden kesäsuosikkini, Hermesin Välimeren akvaattiseksi tuoksuksi. No enpä välitä kikkaretta, omaan nenääni se on vihreä, jolla on vieläpä vankka puinen jalusta.

Ehkä läheisimpiä yksittäisiä ryhmiä ovat puiset orientaalit ja vihreät.

Kirjoittaja:  Tiia [ 03 Huhti 2012, 18:36 ]
Viestin otsikko: 

En kyllä osaa itseäni tuonne sijoittaa. Floral oriental .. soft oriental .. Puinen puoli.. Hmm..

Varmaa on vain vetäytyvä suhtautumiseni siniseen ja vihreään tuoksumaailmaan..

Kirjoittaja:  tigrushka [ 10 Huhti 2012, 17:09 ]
Viestin otsikko:  Re: Mikä on suosikkituoksuryhmäsi?

Itämaiset ovat aina olleet suosikkejani, varsinkin puiset ja mausteiset. Toiseksi eniten pidän (tammi)sammaleisista Chypre-tuoksuista.

Vaikka pidänkin joistain kukkaistuoksuista, ne eivät enimmäkseen ole minun juttuni. Ne ovat myös mielestäni ne kaikkein aivastuttavimmat tuoksut.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/