Tuoksut
https://tuoksufoorumi.fi/

Blogit..?
https://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=1&t=59
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Gogol [ 09 Huhti 2012, 22:43 ]
Viestin otsikko:  Re: Blogit..?

Samaa mieltä - jatka Kamicha! Suurin osa muotiblogeista ei mua kiinnosta mutta sun kyllä! Mulla on joskus vuonna 1 ja 2 ollut expatblogi ja osuus ruokablogista aikana jolloin blogeja oli vähän ja oli helppoa keikkua Suomen top-10 tuntumassa. Ne söivät liikaa aikaani joten pidin vuosien tauon, kunnes taas lipsahti ja yhtenä iltana päätin perustaa tuoksublogin.

Kirjoittaja:  SprayEnjoy [ 10 Huhti 2012, 01:45 ]
Viestin otsikko:  Re: Blogit..?

En koskaan oikein päässyt blogien imuun, kun niitä alkoi tippua 2004 paikkeilla kuin sieniä sateella. Kaiken maailman lifestyle-blogit ovat menneet minulta aivan ohi. Omankin blogin perustamista pyörittelin mielessä vuoden ajan ennen kuin laitoin sen pystyyn: monille tuttu blogini on täällä. Suora linkki Youtube-kanavaani on tässä.

Ainut seuraamani ei-hajuvesiaiheinen blogi on The Sartorialist. Rakastan milanolaisen Japanin Voguen kakkostoimittajan Viviana Volpicellan tyyliä. Viviana muodostaa Anna dello Russon ja Aurora Sansonen kanssa varsinaisen Powerpuff-trion. Hehkutusta.

Alla
1)AS, AdR & VV.
2) VV.

Kuva

Kuva

Kirjoittaja:  Tiia [ 10 Huhti 2012, 21:45 ]
Viestin otsikko:  Blogit..?

Minua kiinnostaisi tietää kuinka moni foorumilainen bloggaa. Huomasin toisessa ketjussa Gogolin kehuvan Kamichan blogia, mutta ei sitä liene Kamicha itse ainakaan koskaan mainostanut täällä kun en ole moisesta tietoinen..

Kirjoitatteko muita blogeja..? Onko niitä useita..? Minkälaisia..? :)

Tuntuu, että olen hieman pihalla teidän muiden kuvioista, tuntuu siltä, että kaikki olette tunteneet toisenne jo pitkälti ennen tätä foorumia. :roll:

Kirjoittaja:  Kamicha [ 10 Huhti 2012, 21:56 ]
Viestin otsikko:  Re: Blogit..?

No, ainakaan minun perspektiivistäni et ole yhtään sen enempää pihalla kuin itsekään olen :D .

Ei siitä mahdottoman kauan ole, kun löysin Vasilisan blogin - ja sitä kautta vähitellen muitakin tuoksublogeja. Omani ei ole tuoksublogi vaan tällainen, sen edeltäjä, ja vielä nuo historialliset esiäidit neuleblogistanista. Mutta tosiaan bloggaamishuvitus on ollut vähän kadoksissa. Olen ehkä tullut vanhaksi.

Edit. en viitsi tuota ainakaan nyt allekirjoituksessa mainoa, kun ei a) liity aiheeseen b) mietin koko homman hylkäämistä.

Kirjoittaja:  Tiia [ 10 Huhti 2012, 22:05 ]
Viestin otsikko:  Re: Blogit..?

Aivan ihania blogeja!!

Minusta on kiva tietää foorumilaisista enemmän. Blogit syventää ja selkeyttää käsitystä henkilöistä nimimerkkien takana. :)

(mua ei mitenkään kapea-alaisesti kiinnosta vain tuoksu- tai kosmetiikkablogit)

Kirjoittaja:  Mohn [ 10 Huhti 2012, 22:12 ]
Viestin otsikko:  Re: Blogit..?

Minulla on kaksi blogia. Sitä ennen bloggasin joskus vuosia sitten käsityöaiheisessa yhteisblogissa mutta se valitettavasti sitten vaan jotenkin jäi...

Aloitin myös kirjoittamaan opiskeluaikaista blogia useampi vuosi sitten mutta kun hommat alkoivat mennä solmuun ja opinnot venähtivät laittoman pitkiksi ei blogiin enää huvittanut kirjoitella.

Minulla on myös yksi tyhjä blogi. Tai olen minä sinne yhden postauksen kirjoittanut. Sellainen tylsä, pelkkiä ajatuksia varten oleva blogi. Minulla oli pitkään olo, että haluan kirjoittaa ajatuksiani jonnekin eikä perinteinen päiväkirja tuntunut hyvältä ajatukselta. Tai ei se oikeastaan ollut niinkään halu vaan enemmänkin tarve. Kun sitten lopulta sain blogin pystyyn en olekaan saanut kirjoitettua sinne mitään.

MInä en tunne ketään entuudestaan. Löysin Tiian ja Vasilisan blogit aika lailla samoihin aikoihin ja se oli todellinen sysäys minun tuoksuinnostukselleni. Gogolin taisin bongata jonkun blogin kommenttiboksista, seurasin linkkiä ja jäin koukkuun.

Oman tuoksublogin perustin koska tuntui jotenkin tyhmältä kirjoittaa tuoksuista kosmetiikkablogiini, vaikka tokihan se olisi aiheeseen sinällään sopinut. Minusta vaan tuntui, että aika monelle ei-tuoksufriikille mun arvioni saattaisivat olla vähän turhan lennokkaita tai jotain. :lol: Eikä esim. niche-tuoksut välttämättä kiinnosta edes suurinta osaa kosmetiikkablogien lukijoista.

Kirjoittaja:  Vasilisa [ 10 Huhti 2012, 22:29 ]
Viestin otsikko:  Re: Blogit..?

Mä kirjoitan tuoksublogiani täällä : [url]nuuhbeibe.blogspot.com[/url]. En ole ennen nuuhbeibeä pitänyt muita blogeja, tuoksuista kirjoittamunen on tuntunut luontevalta, kun samaan aikaan voi kertoa hyvinkin henkilökohtaisia assosiaatioita hajuvesistä ja kuitenkin pysytellä varsin privaattina... Jos sitä haluaa. Pidän myös harrastuksen tietynlaisesta immateriaalisuudesta... Välillä kirjoitusinspiraation väsähtäessä olen tosin harkinnut blogin avaamista kaikille tummansinisille vaatteilleni :mrgreen:

Moneen foorumilaisista tutustuin ensin kertaa kommenttiboksissani. Muutaman olen tavannut livenä, ja jos te kaikki olette livenä yhtä ihania, tuoksutapaamisesta tulee mahtava! :D

Kamichan inspiroivia ja esteettisesti stimuloivia blogeja olen seurannut pari vuotta. Älä ihmeessä lopeta, nykyinen blogisi on yksi harvoista vaatteita sivuavista blogeista, joita enää seuraan.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/