Tuoksut
https://tuoksufoorumi.fi/

Ulos kaapista, eli mitä tuoksua Sinä häpeät rakastaa.
https://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=1&t=663
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Smoketti [ 17 Elo 2018, 14:27 ]
Viestin otsikko:  Ulos kaapista, eli mitä tuoksua Sinä häpeät rakastaa.

Mulla Oscar de la Rentan Gentleman. Olen siis nainen. Tuo oli aika hit and miss, ei mennyt vuottakaan ilmestymisen jälkeen, kun jo löytyi poistokoreista uloskantohintaan. Saanen siis seuraavan pullon jo melko edukkaasti... Happy! Alun greippi hieman häiritsee, mutta siitä eteenpäin pelkkää sulavaista puutaivasta. Ja tietenkin shampanjaa. Kuvailin sitä joskus niin, kun jos tiedätte Fazerin parhaat makeispussin, niin siellä on se pitkulainen jääkarhumakeinen (joka oli tietenkin paras), siltä se tuoksuu. Karkilta, joka ei ole gourmand.

Kirjoittaja:  eaudehaisuli [ 21 Elo 2018, 15:37 ]
Viestin otsikko:  Re: Ulos kaapista, eli mitä tuoksua Sinä häpeät rakastaa.

Chopardin Casmir. Persikka-vanilja-santelipuu kermavaahtohöhhö. Makeaa vaniljaa ja persikoita sokeriliemessä, päällä santelipuuta.
Tiedän, kuulostaa järkyttävältä, eikä sen pitäisi toimia (erityisesti mulla, vaniljayliherkällä) lainkaan, mutta kun se nyt vaan tuoksuu niin hyvälle. Hillitty annostelu on tosin toimivuuden A ja O.

Halpakin se on. 100ml pullon saa alle kolmella kympillä (sen pitäisi riittää loppuelämäksi!)

Kirjoittaja:  Koomitus [ 22 Elo 2018, 17:42 ]
Viestin otsikko:  Re: Ulos kaapista, eli mitä tuoksua Sinä häpeät rakastaa.

No, häpeä ja rakkaus ovat, paitsi lempisanojani, minun tapauksessani aika voimakkaasti ilmaistu.

Tänään mulla oli päällä jonkun dekantin pohjat Creedin Aventuksesta ja onhan se ihan jeba.
Tästä on vain kirjoitettu niin vitullinen määrä ihme nörttispeksailua, josta lähes kaikki liikkuu informaatioarvoltaan hyödyttömän ja raivostuttavan välillä.

Mutta onhan tää paljon mielenkiintoisempi kuin tuhannet kopionsa, joista Manceran Cedrat Boise on poikkeus ja siksi ehkä ollut eniten omaan mieleen.

Tai venatkaas... Ostinhan mä Saiturinpörssistä 100 ml John Player Specialin Silver-EdT:n hintaan 3,95 EUR. Se on pullon materiaalituntuja myöten suora CK one -klooni. Sillä erotuksella, että tätä on tullut käytettyä muutamat kerrat kun originaaliin en ehkä koskaan enää pystyisi. Sanon muistinvaraisesti ja hyvin varovasti, että tämä tuoksuu esikuvansa nykypullotetta laadukkaammalta.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/