Tuoksut
https://tuoksufoorumi.fi/

Parfumerie Generale
https://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=5&t=353
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Kamicha [ 05 Marras 2012, 22:23 ]
Viestin otsikko:  Parfumerie Generale

Nih, olen ihan fiksaantunut alkuun pullataikinalta tuoksuvaan ja mielettömän mahtavaksi, eksoottiseksi puutuoksuksi taipuvaan Indochineen. Louanges Profanes on hieno tuoksu, vaikka ei minun olekaan. L'Ombre Fauve - mahtavuutta. Cuir d'Iris - mieletöntä realistista nahkaa, vaikka ei minun ihollani pysykään.

Haluaisin haistaa Cozen, Aomassain, L`Eau Guerrieren, Musc Maorin... ...ainakin. Mikä mahtavan kiinnostava talo - ainakin gourmandien, puutuoksujen ja mikä ettei orientaalien ystävälle... ...vielä kun noita pieniä ja kohtuuhintaisia 30 ml pulloja saisi vähän helpommin...

Kokemuksia?

Kirjoittaja:  Kosmoskukka [ 05 Marras 2012, 22:30 ]
Viestin otsikko:  Re: Parfumerie Generale

^olen samaa mieltä,
minun hyllyyni on tullut tästä talolta Louanges profanes, Brulure de rose, Bois de Copaiba,
tykkään Indochinesta, Corps&Ames tuoksusta, Cadjeme on ainaski vielä saatava. ja Felanilla.
Tämä on ihan huippu talo jees. Tykkään :music-guitarred:

Kirjoittaja:  Kamicha [ 05 Marras 2012, 22:38 ]
Viestin otsikko:  Re: Parfumerie Generale

Ai joo, Brulure de Rosekin! Se oli myös minusta hieno ja persoonallinen tuoksu! Kosmos, mistä olet tilaillut PG:t?

Kirjoittaja:  Kosmoskukka [ 06 Marras 2012, 09:13 ]
Viestin otsikko:  Re: Parfumerie Generale

Ihan niiden omilta netti sivuilta :P
Ja nyt on tuolta Place Vendomesta hankinnassa Corps & Ames Original.
Sieltä saa niin paljon ruhtinaallisemmat kylkijäiset plus että postikulu on vähempi. :aurinko: :aurinko:

Kirjoittaja:  Kamicha [ 06 Marras 2012, 09:27 ]
Viestin otsikko:  Re: Parfumerie Generale

Ooh, olenkin odottanut hyvää tekosyytä tilata Place Vendomesta! Indochine saattaa tulla yhdelle tyypille joululahjaksi tänä vuonna (itseltä saa aina parhaat lahjat :sämpylä: ).

Kirjoittaja:  Jaakiem [ 09 Joulu 2012, 21:08 ]
Viestin otsikko:  Re: Parfumerie Generale

Olen tänään haistellut PG:n tuoksuja. Aamulla Intrigent patchouli, joka oli hieno, vaikkei varsinaisesti minu tyylinen. Käteen osui nyt näyte L'Ombre fauvesta, joten en muistanut itselläni olevankaan. Ensimmäinen ajatus oli, että Kamicha voisi tykätä tästä. Hieman likaista ambraa, jossa on jotain terävyyttä. Tuo muuten mieleen Scent intensen. Tämäkin on kyllä sellainen tuoksu, ettei tunnu kotoisalta päällä. Onkohan tilaamani näytteet yhtä orientaaleja.

Kaikista tuoksuista ei varmaan ole saatavilla 30-millistä pulloa? Uteliaisuuttani katsoin jo, että nämä ovat Lucky scentissä huomattavasti halvempia kuin esim. Saksan kaupassa, mutta postikulut ovat silloin vain hirveät. Missä hinnoissa Vendomessa?

Kirjoittaja:  Kamicha [ 09 Joulu 2012, 22:14 ]
Viestin otsikko:  Re: Parfumerie Generale

Ainakin noista privaattipuolen tuoksuista 30 millinen puuttuu kokonaan.

Sain tosiaan Vendomesta 50 milliä normisarjaa hintaan 66€ - mutta epäilen ettei ole normaalihinta. Mutta kylkiäisten ja kohtuuhintaisten postareiden takia Vendomea kannattaa harkita, vaikka hinta olisi normitasoakin.

Kirjoittaja:  Jaakiem [ 10 Joulu 2012, 13:42 ]
Viestin otsikko:  Re: Parfumerie Generale

Pour monsieur -blogissa oli mielenkiintoinen huomio Mielenkiintoisesta patsulista.

"Instead, Intrigant Patchouli is spicy and powdery, with a thick layer of patchouli lying underneath what smells like a white blanket of barbershop talcum powder and sweet but subdued floral notes. It’s unique and gutsy stuff, yet it has an almondy sweetness that makes it very wearable. In fact, the scent is very similar to Fragonard’s old-guard classic Zizanie, which is a sweet, powdery patchouli-based oriental from the 1920’s. I have to give Parfumerie Generale brownie points for tipping their hat to an old fragrance whose style had seen its day a long time ago, rather than just taking the safe route and cranking out another variation on Patchouli Leaves (Montale)."

Zizanietahan on näkynyt todella edullisesti discountereissa, jos joku on kiinnostunut.

Kirjoittaja:  tigrushka [ 19 Huhti 2015, 10:16 ]
Viestin otsikko:  Re: Parfumerie Generale

Aloitin vihdoin ja viimein tutkimusretket tämän talon parissa. Kimmokkeena oli The Non-Blonden Papyrus de Ciane -arvostelu. Tilasin tuoksun sokkona ja kyllä kannatti! Galbanumia ja tammisammalta, suurta herkkuani! :mrgreen:

Eilisillasta asti olen nuuhkinut Julesilta ostamaani L'Ombre Fauvea, joka muistuttaa useampaakin lempiambraani, mutta on samalla kuitenkin ihan oma juttunsa. Totesin aamulla, että tämän pohjatuoksu on aivan ihana.

Tilasin vielä satsin näytteitä Aus Liebe zum Duftilta. :whistle:

Kirjoittaja:  Kamicha [ 24 Huhti 2015, 10:22 ]
Viestin otsikko:  Re: Parfumerie Generale

Papyrus de Ciane himottaa minuakin. Kaivelenpa taas näytteen jostain.

Kirjoittaja:  tigrushka [ 09 Elo 2015, 08:09 ]
Viestin otsikko:  Re: Parfumerie Generale

Nyt kun olen testannut LÄHES kaikki talon tuoksut, niin voin kommentoidakin jotain. :D

Kamicha kirjoitti:
Nih, olen ihan fiksaantunut alkuun pullataikinalta tuoksuvaan ja mielettömän mahtavaksi, eksoottiseksi puutuoksuksi taipuvaan Indochineen. Louanges Profanes on hieno tuoksu, vaikka ei minun olekaan. L'Ombre Fauve - mahtavuutta. :pläts:


Indochine on varsinainen hyvänolontuoksu, siitä on tullut lähes kilpailija Encens et Lavandelle lauantaisaunanjälkeisenä tuoksuna. L'Ombre Fauve juuri sentyyppinen ambratuoksu, josta tykkään. Louanges Profanes on tosiaan hyvin hieno ja tavattoman miellyttävä tuoksu, mutta ei herätä mitään "en voi elää ilman" -fiiliksiä.

Kosmoskukka kirjoitti:
minun hyllyyni on tullut tästä talolta Louanges profanes, Brulure de rose, Bois de Copaiba,
tykkään Indochinesta, Corps&Ames tuoksusta, Cadjeme on ainaski vielä saatava. ja Felanilla.
Tämä on ihan huippu talo jees. Tykkään :music-guitarred:


Brûlure de Rose ja Felanilla ovat toivelistalla, Corps et Âmesista tykkään niin paljon, että hankin molemmat versiot. Jos olisin kykenevä tyytymään vain yhteen (tai kahteen) tuoksuun, CeA voisi olla SE. Cadjmérén suhteen vähän sama kuin Louanges Profanesin: pidän paljon, mutta pärjään ilmankin.

Toivelistalla ovat myös iris Oriental, Drama Nuuï ja Harmatan Noir. IO on yksi vastustamaton iiris lisää, DN viehko, erilainen, työkelpoinen jasmiini ja HN toinen "työtuoksu", jonka minttunuotti on erinomaisen viilentävä ja virkistävä.

Kirjoittaja:  Kamicha [ 31 Elo 2015, 08:49 ]
Viestin otsikko:  Re: Parfumerie Generale

Minullakin on tuo Iris Oriental jäänyt takaraivoon kutkuttelemaan. Se oli mukana yhdessä Mukaelin sokkopaketissa ja kokemus oli alkuun vähän sellaista ihankiva -tasoa. Mutta kun tuoksusta jää muistijälki, niin...

Kirjoittaja:  tigrushka [ 22 Heinä 2016, 11:49 ]
Viestin otsikko:  Re: Parfumerie Generale

Testailut jatkuvat, tällä viikolla vuorossa olivat Indian Wood (Harmatan Noir -variaatio) ja Bouquet Massaï (kukkaistettu Aomassaï). Molemmille arvosana "ei jatkoon".

Indian Wood oli loppujen lopuksi ihan ookoo alkutuoksun pilaavan hyökkäävän "halpa partavesi"-nuotin armeliaasti haihduttua, mutta Harmatan Noir vain on elegantimpi, viileämpi, ja paljon enemmän makuuni.

Aomassaï on aika nutellainen (ehkä jossain mielentilassa toimii, mutta muistaakseni olen testannut sitä jo kolmesti, ja joka kerta tuli vahva "nej tack" -fiilis), enkä lämmennyt kukikkaalle variantille lainkaan.

Kummassakin tapauksessa testasin variaatiota rinnakkain alkuperäisen kanssa, ja kummassakin tapauksessa alkuperäinen voitti.

Isparta, Musc Maori ja Intrigant Patchouli odottavat vielä testausvuoroaan.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/