Tuoksut
https://tuoksufoorumi.fi/

Max Joacim Cosmetics/Max Perttula-Finland
https://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=5&t=634
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Läheltä seuraava [ 27 Joulu 2017, 08:02 ]
Viestin otsikko:  Max Joacim Cosmetics/Max Perttula-Finland

Max Joacim Cosmetics Oy Suomen ainut hienoparfyymeja kehittävä ja valmistava yritys. Yrityksen sydän ja sielu on parfymööri Max Perttula. Hänen ainutlaatuinen tuoksumuistinsa ja nenänsä mahdollistavat upeiden, ainutlaatuisten tuoksujen synnyn.
Max tislasi ensimmäiset eteeriset öljyt äitinsä kahvipannulla ollessaan 7-vuotias. Hänellä on liki 20 vuoden kokemus hajuvesien kehittelijänä. Max Joacim-brändi sai alkunsa v.2005. Nykyisin omassa valikoimassa on n. 20 erilaista tuoksua. Ne ovat uniikkeja ja trendikkäitä tuoksuja, läpikuultavista skandinaavisista maisematuoksuista vahvoihin parfyymeihin.

Uniikit, asiakkaan toivomusten mukaan kehitetyt "nimikkotuoksut" ovat myös Max Perttulan osaamisaluetta parhaimmillaan. Nimikkotuoksu syntyy asiakkaan ja parfymöörin yhteispelillä niin, että asiakas saa prosessin käynnistyttyä toiveensa mukaisia tuoksunäytteitä 2-3 erilaista, josta hän valitsee itselleen sopivimman lopulliseksi tuotteeksi.

Oman valikoiman tuoksusynnystä Max kertoo näin: "Suomalainen monimuotoinen luonto on minulle rakas inspiraation lähde tuoksujen luomisessa. Usein ympäröivän luonnon ja miljöön tuoksu on se lähtökohta uudelle hajuvedelle. Jo ensinuuhkaisujeni jälkeen rekisteröin mieleeni tuoksuyhdisteet ympärilläni. Laboratoriollani Helsingin Viikin tiedepuistossa haen hyllystäni oikeat raaka-aineet ja yhdistelen ne tuotekehitysprosessin aikana sopivaksi, tavoittelemakseni kokonaisuudeksi. Hyllystäni löytyy n. 1100 erilaista raaka-ainetta ympäri maailman. Sieltä löytyy myös maailman arvokkaimmat hajuvesiraaka-aineet, joita käytän hienoimmissa ja exclusive-luokan tuotteissani."

Perttula valmistaa tuoksuja myös teollisuuden- (esim. pesuainetuoksut) ja hyvinvointialan (mm. kylpylätuotteet) tarpeisiin.

Max Perttulan elämäntyönä on kehittää ja valmistaa huippulaatuisia, käyttäjäystävällisiä ja turvallisia tuoksutuotteita. Suomalaiset ovat olleet kohderyhmänä jo vuosia, mutta tavoitteena on nousta porras portaalta kohti kansainvälistä menestystä.

Max Joacim tuoksuja myydään jälleenmyyntipisteissä, mm. Helsingissä; Parfymeria Meikkipussi, Iso-Roobertinkatun 17-19, sekä omassa verkkokaupassa: http://www.maxjoacimcosmetics.com

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/