Tuoksut
https://tuoksufoorumi.fi/

Varsova
https://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=6&t=364
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Eeva [ 06 Joulu 2012, 00:42 ]
Viestin otsikko:  Varsova

Palasin juuri Varsovasta, ja voin ilolla kertoa että kaupunki on tuoksutteluun varsin kelpo.

Varsovassa sijaitsee hurmaava parfymeria Quality Missala, joka myy about kaikki mahdollisia niche-tuoksuja raskaista Amouageista Olfactive Studion kuulaisiin sävyihin. Erityistä Quality Missalassa on tunnelma. Quality Missala -parfymerioita on Varsovassa kolme kappaletta, mutta se jossa kävin (Marriot-hotellin alakerrassa, rautatieasemaa vastapäätä) oli maaginen. Tummanpuhuva hieman nuhjuinen boudoir-sisustus, samettia ja peilejä, sokkeloita ja miljoona parfyymipulloa. Itäblokki-rappioromantiikkaa, kettupuuhka-luksusta ja ripaus unenoimaista kummallisuutta.

Quality Missalassa saa nuuhkia rauhassa, mutta palvelu on erinomaista ja hyvin asiantuntevaa. Missala-perheen jäsenet ovat olleet hajuvesifriikkejä mitä ilmeisemmin jo useammassa sukupolvessa. Kaikkia hajuja saa mukaansa pienen testerin, jonka myyjä tekee pyydettäessä. Mitään ei tarvitse ostaa. Itse pyysin paria Nasomattoa mukaani, ja sain.

Parfymeria tarjoaa ajanvarauksella myös konsultaatioita, joissa yhdessä myyjän kanssa hahmotellaan omaa tuoksumakua, keskustellaan tuoksuista ja etsitään uusia suosikkeja. En ymmärtänyt ihan kaikkea, mutta homma kuulosti paremmalta kuin terapia. Missala tekee myös omaa parfyymiaan. Linkki: http://www.perfumeriaquality.pl/

Varsovan suurimmista ostoskeskuksista ja ostoskaduilta löytyy myös Douglas-parfymeriaketju, jonka hyllyiltä löytyy perusmerkkien lisäksi jotain jännittävämpääkin, kuten Serge Lutenseja, Etroja ja Tom Fordeja. Lisäksi Varsovasta löytyy sellaisia tuoksuja, kynttilöitä ja vartalotuotteita valmistavia halpisketjuja joita Suomessa ei ole, esim. Stenders ja Bath&Body Works.

Varsovan lentokentän parfyymitarjonta on myös tavis-lentokenttää paljon parempi ja hinnat yllättävän edukkaat.

Jos jollain on lisää Varsova-vinkkejä, sana on vapaa!

P.s. Lentoliput Helsingistä Varsovaan ja takaisin saa reilusti alle kahdellasadalla ja tarjouksista satasella.

P.p.s. Puolassa asioidessa ei pidä unohtaa Inglot-kosmetiikkaketjua, joka on puolalaisperäinen. Hinnat eivät ole pahat Helsingissäkään, mutta Puolassa Inglot-kosmetiikka on todella, to-del-la edullista.

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/