Tuoksut
https://tuoksufoorumi.fi/

Alla Violetta
https://tuoksufoorumi.fi/viewtopic.php?f=8&t=223
Sivu 1/2

Kirjoittaja:  Kamicha [ 22 Touko 2012, 15:06 ]
Viestin otsikko:  Alla Violetta

http://www.allaviolettaboutique.com/eng/default.aspx

Alla Violetta ei korkeiden kuriiripostikulujen takia ole ehkä paras vaihtoehto sampletilailuun - mutta tuoksuostospaikkana se on varteenotettava laajan valikoimansa ansiosta. Huomioinarvoista on se, että yli 99 euron tilaukset lähetetään EU:n sisällä kuluitta - ja ne tulevat UPS:in seurattuna pakettina.

Kertoilen heti lisää, kunhan kuriiri rimputtaa ovikelloa!

Tuoksutalot:
AMOUAGE
ANDY TAUER
ANNICK GOUTAL
ATELIER COLOGNE
BLOOD CONCEPT
BOND NO. 9
BRECOURT
BULGARI
BY KILIAN
BYREDO
CARON
CLINIQUE
COMME DE GARCONS
COMPTOIR SUD PACIFIQUE
COSTUME NATIONAL
DIPTYQUE
DRUGSTORE
EAU D'ITALIE
ERNO LASZLO
ESTEE LAUDER
FARMACIA SS. ANNUNZIATA
FREDERIC MALLE
GROSSMITH LONDON
HAMPTON SUN
HEELEY
HERMES
HISTOIRES DE PARFUMS
HONORE DES PRES
IL PROFUMO
ISABEY
JANE IREDALE
JULIETTE HAS A GUN
KANEBO
KEIKO MECHERI
LA PRAIRIE
LAB SERIES
LAMPE BERGER
L'ARTISAN PARFUMEUR
LBF COSMETICS
LIGNE SAINT BARTH
MAITRE PARFUMEUR ET GANTIER
MALIN+GOETZ
MARIALUX
MARINELLA NAPOLI
MARK BIRLEY FOR MEN
MILLER ET BEARTAUX
MIRIAM BAY
MONA DI ORIO
NABUCCO
NASOMATTO
NATURA BISSE
NEZ A NEZ
ODIN NEW YORK
OLFACTIVE STUDIO
PANAMA 1924
PENHALIGON'S
PRADA
PRADA COLLECTION EXCLUSIVE
REMINISCENCE
RÈVIVE
SAMPLES ON DEMAND
SERGE LUTENS
SISLEY COSMETICS
SISLEY PARFUMS
SO OUD
TECHNIQUE INDISCRETE
THE ART OF SHAVING
THE DIFFERENT COMPANY
THIERRY MUGLER
TOM FORD BEAUTY
TOM FORD PARFUMS
TOM FORD PRIVATE BLEND
VELD'S NATURE PRIMALE
VERO PROFUMO
YS UZAC

Kirjoittaja:  Kamicha [ 27 Touko 2012, 10:48 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Voin kyllä lämpimästi suositella Alla Violettaa yli 99 euron tuoksuostoksiin.

Paketti lähti matkaan heti tilausta seuraavana päivänä ja postiin napsahti UPS:n seurantakoodi. Se tuli UPS:n normaalitoimituksena, jonka kesto Euroopassa lienee sitä n. neljää työpäivää. Pari pikaräpsyä paketin sisällöstä (huonoja kuvia kiireessä).

Kuva

UPS:in muovipussukassa oli Alla Violettan (ruma) paperikassi.

Kuva

Sen sisällä paksusti kuplamuoviin pakattu tilaamani tuoksu - ja samplet + kaupanpäälliset erillisessä kuplamuovikuoressa.

Kuva

Jä tässä tilaamani kolme samplea + 3 ylimääräistä L'Artisanin näytettä, yksi Kilian, yksi Juliette Has a Gun ja yksi Farmacia SS. Annunziata. Ja pari ihonhoitotuotetta.

Kirjoittaja:  Gogol [ 27 Touko 2012, 13:31 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Kiitos pullopornosta!
Musta on hauska saada Violetan kylkiäisiä.

Kirjoittaja:  Kamicha [ 19 Loka 2012, 14:57 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Taas kopsahti paketti Alla Violettasta. Kylkiäisinä tällä kertaa Diptyquen isoja 2 ml näytteitä - Olene, Philosykos EDT ja EDP, L'Artisan Thé Pour un Ete (jei, tätä olenkin halunnut haistaa!) ja Dzonkha, sekä Penhaligon's Juniper Sling. Aika kivat!

Kirjoittaja:  Kosmoskukka [ 19 Loka 2012, 20:19 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Kamicha, Miltä Olene tuoksuu?

Kirjoittaja:  Kamicha [ 19 Loka 2012, 20:43 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Vielä en ole nuuhkutellut! Mutta samplepaketin päälläkin tuoksuu valkokukka. Pääset tätäkin pian haistelemaan :D .

Kirjoittaja:  Kosmoskukka [ 20 Loka 2012, 08:15 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Jaijjj.... :happy-cheerleadersmileygirl:

Kirjoittaja:  Nopat [ 04 Joulu 2013, 15:03 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Noh sainpa viimein näyte paketin tilattua, mutta sunnuntaina kun olin jo tilaamassa niin verkkosivu petti kun eivät halunneet kysyä kortin tietoja. Noh se ja sama kun vahvistuksessa oli että jos valitsi pankkisiirron niin laittaa rahat tilille niin paketti lähtee matkaa. Nohevana ajattelin että samapa kai se on miten sitä maksaa ja aloin rustata numeroita tiskiin, mutta alla oli kaksi erilaista pankkinumeroa...
Riskillä sitten se mikä vaikutti järkevämmältä osoitteeksi ja jatketaan matkaa, noh ei jatketa kun sellaista tiliä ei ollut. Tarkistin sitten vielä piruuttani Italian IBAN muodon ja se oli aivan erilainen kuin nämä kaksi annettua numeroa.
Eipä tämäkään juuri haitannut, laitoin mailia että viitittkö antaa oikean numeron mihin tuuppaan rahat että saadaan paketti liikkeelle vai perutaanko tuo ja yritetään uudelleen? Odottelin tässä nyt kolme päivää ja ei kuulunut mitään joten uusi yritys ja nyt kiinnosti sentään kortti tiedot. Lähinnä jäi nakertamaan tuo että ei vastata tilaukseen liittyvään kysymykseen tai jos vastataan niin siinä menee mielestäni aivan liian pitkään.

Tiedä sitten mitä ajatella putiikista, kun näytteet on hyvänkokoset, ok hinnoilla ja valikoimasta löytyy sellaisia mitä en välttämättä muualta ole löytänyt + lahjukset päälle on jees, mutta tuo tökkiminen on sellainen asia joka pistää minut helposti muiden putiikkien pariin.

Kirjoittaja:  Nopat [ 12 Joulu 2013, 16:02 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Yli viikko tilauksesta ja mitään ei ole tapahtunut, mitä nyt rahat ovat kelvanneet. Laitoin kyselyä että onko jotakin ongelmaa tilauksen kanssa, mutta vähemmän yllättävästi ei vastausta. Taitaa siis jäädä mun joululahja saamatta tänävuonna, mutta ainakin tästä opin että ei tarvitse tähän puljuun rahoja hukata eli pysykäämme saksalaisissa kilpailijoissa.

Toimitusajaksihan siis mainostetaan 2-3 päivää EU:n sisällä ja 3-5 maailmalle. Eniten kuitenkin ottaa päähän se että ei vastata jos kysytään jotakin, toivotaan nyt että paketti saapuisi edes kuukauden sisään, kun ei kiinnostaisi alkaa miettimään miten saan rahat takaisin jos ei ala tapahtua.

Kirjoittaja:  Kamicha [ 12 Joulu 2013, 16:24 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Onpas outoa! Olen tuolta tilannut ehkä kolmisen kertaa, kaikki ongelmitta. Joulukiireitä? Oletko UPSin seurantanumeroa saanut?

Kirjoittaja:  Nopat [ 12 Joulu 2013, 16:29 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Kamicha kirjoitti:
Onpas outoa! Olen tuolta tilannut ehkä kolmisen kertaa, kaikki ongelmitta. Joulukiireitä? Oletko UPSin seurantanumeroa saanut?

Muuta tullut kuin automaaginen ilmoitus että tilaus on saatu joka tulee heti kun on naputellut tiedot ylös. Kesällä tilasin satsin Lutenin herkkuja kyseisestä putiikista ja paketti lähti saman päivänä tilauksesta ilman mitään hässäköitä ja oli vielä heitetty lahjuksia pakettiin, joten sen perusteella tämä oli ensimmäinen paikka josta lähdin katsomaan mitä nyt tilaan.
Edit. Tuotteethan olivat vielä sellaisia jotka olivat merkitty saatavilla oleviksi.

Kirjoittaja:  Nopat [ 15 Joulu 2013, 14:52 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Jatketaanpa tarinaa, viimein tullut viestiä putiikilta että missä mennään. Putiikin mukaan paketti postitettu viidespäivä eli seuraavana päivänä tilauksesta, antoi seurantakoodin jota piti hetken miettiä että mitähän tässä tarkoitetaan. Firma on vaihtunut UPS:ltä (joka mainitaan vielä sivuilla) GLS:lle, iskin seurantakoodin tiskiin ja vähemmän yllättävästi kyseistä pakettia ei ole olemassa.
Eli mitä nyt tästä voi päätellä että puolessatoista viikkossa kyseinen firma ei ole saanut laitettua pakettia järjestelmiinsä/liikenteeseen.
Tiedä kuka tässä nyt on sössinyt mutta ei tästä kuitenkaan kovin hyvää makua ole suuhun jäänyt ja tuskin paljoa paranee olettaen että paketti saattaisi jopa saapua ensiviikolla jos tähdet sekä planeetat sattuvat asettumaan oikeaan asentoon. :pläts:

Kirjoittaja:  Nopat [ 16 Joulu 2013, 16:13 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Ja tarinan nyt tarinan päätös. Yllättäen tänään tuli tekstiviesti postilta että pakettinne on saapunut ja voitte käydä hakemassa sen...
Kotona nyt kun käpistelin pakettia huomaan ensinäkin että seurantakoodi oli aivan jotakin muuta mitä sähköpostissa mainittiin, paketista löytyy toki mainittu koodi mutta mitä sillä tekee jos sillä en saa pakettia näkyviin?. Paketti auki ja siellä oli paperikassi jossa teipattu kuplamuovi mytty jossa tuoksut olivat, edellinen paketti oli jotakuinkin samanlainen kuin Kamichan kuvissa.
Kaikesta huolimatta paketti saapui tilauksesta noin puolessatoista viikossa joten aika normaalisti, näytteet eivät olleet vuotaneet ja sumuttimet toimii ja päälle kolme lahjus näytettä tosin kaksi samaa, tiedä mikä pointtu tuossa on mutta ainakin oli.

Yhteenvetona sanoisin että en jaksa enaan uudelleen stressata kyseisen kaupan näytteitä/pulloja jos vain muualta voin löytää samat tuoksut. Kuten aikaisemmin taisin mainita, huono kommunikointi on se joka tappaa minulta täysin kiinnostuksen varsinkin kun näemmä vastaukset on osittain puutaheinää...

Kirjoittaja:  Jaakiem [ 16 Joulu 2013, 16:20 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Jos ulkomailta tilailee, niin ei kannata hätiköidä odotteluun kanssa. Monesta paikasta menee helposti se kolme viikkoa ennen kuin tukevat tilaukset perille. Ja aina on tähän mennessä saanut sen, minkä on tilannut.

Kirjoittaja:  Nopat [ 16 Joulu 2013, 16:24 ]
Viestin otsikko:  Re: Alla Violetta

Jaakiem kirjoitti:
Jos ulkomailta tilailee, niin ei kannata hätiköidä odotteluun kanssa. Monesta paikasta menee helposti se kolme viikkoa ennen kuin tukevat tilaukset perille. Ja aina on tähän mennessä saanut sen, minkä on tilannut.

Ei se odottelu sinänsä haittaa, vaan se että ei ole tietoinen mitä tapahtuu. Kyllä minä ainakin oletan vähintään että ilmoitetaan milloin paketti lähtee, sekä ensimmäinen yritys tilata pakettia kun ei onnistu ja kysyn tilanteesta niin tähän ei vastata ollenkaan.
Edit. Voihan sitä tietenkin ajatella että pitää odottaa niin kauan kunnes tulee se lähtö ilmoitus, mutta olisin odottanut tähän päivään saakka ja olisi vain tullut sitten tänään tämä paketti yllättäen.
Eli putiikki toimii, mutta tapa jolla toimii ei vain sovi minulle.

Sivu 1/2 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/