Eeva kirjoitti:Kamicha, harmi että olet varattu, ehdottaisin naimisiinmenoa.
t. Nimim. Flunssainen ja nälkäinen


Valvojat: Kamicha, Gogol, Mohn
Eeva kirjoitti:Kamicha, harmi että olet varattu, ehdottaisin naimisiinmenoa.
t. Nimim. Flunssainen ja nälkäinen
:drool:Gogol kirjoitti:Kamicha, taginet tehdään oikeasti usein painekattilalla.
Joka on Suomessa suuri rakkauteni (Opan Eko). Lempitagine: kanaa, vihreitä oliiveja, sahramia.
Teriyakiakin helpomman ja imo paremman höyrylohen saa käyttämällä kastikkeena soijaa, johon on sekoitettu oman maun mukaan wasabia.Gogol kirjoitti:Hifistelyistä: höyryttämällä 6-8 min aasialaisessa höyrytystornissa kirjoloheen tulee taivaallinen konsistenssi - jotain sashimin ja jäätelön väliltä. Laitan parsakaalia samalla mukaan toiseen koriin. Teen soijasta ja mirinistä ja fariinisokerista teriyaki-kastikkeen mikrossa. Lohentähteistä teen kirjolohikiusauksen (purjo on sen salaisuus).